Nolia Beer

Nu närmar det sig Nolia Beer. Det är bara några dagar kvar till den 19:e oktober då portarna slås upp för två dagar med goda öl i Umeå. Precis som i fjol erbjuder vi både vårt standarsortiment, våra nyheter och Duncans "provapåalltmöjligt"-hörna.
Så här glada var vi i fjol. Vi ses! Läs mer om Nolia Beer ››

---

Premiär för Barley Wine 2017

Lagom till Nolia Beer lanserar vi vår Barley Wine 2017 som är smaksatt med Häggmispel. Bärbuskarna kommer ursprungligen från Nordamerika men växer i trädgårdar, parker och förvildat i hela Sverige.
Vår barley har en fin krona, mörk halmfärg, en lätt karamellmaltig doft som kombineras med söta malt-, russin och bäraromer. Eftersmaken är lång  och avrundas med balanserad beska.

Vi har bara en begränsad mängd som vi säljer till några få restauranger, så passa på att smaka på Nolia
Till hemsidan ››

---

Tredje djupaste sjön

Storuman är Sveriges tredje djupaste sjö, 148 meter. När vi gjorde våra första bryggningar av Lager så ville vi hedra sjön där vi tar vårt vatten. Lager är ju som alla vet "vattustark" så en Storuman Lager tyckte vi passade bra. Premiär på Nolia Beer.
Till hemsidan ››

---

Åxå nyheter

Vi har också tagit fram en Hjortron-Abbey och en Lager med Älgört som vi just nu håller på att tillverka etiketter till. Så vi har alltså en del nyheter till Nolia Beer.
Hoppas bara att vi är klara tills på fredag…

Till vår Facebooksida