En hektisk sommar

Sommaren 2018 går till historien som en av de varmaste i mannaminne. Behovet av törstsläckare har varit stort även om det varit grillningsförbud i stora delar av landet. Förutom leveranser till krogar och till Systembolaget var vi på plats i öltälten på både Storumandagarna och på Åsele marknad. Inför sommaren lanserade vi två "Session Ale", en smaksatt med björksav och den andra med rallaros (mjölkört, almycke, den har många namn).
Bägge två gick åt som smör i solsken och vi kommer troligen tillbaka med dessa…

---

Höstöl

Lagom till hösten är vår Pale Ale med kvanne färdig för leverans till restauranger och pubar. En mjuk och fyllig ale med den speciella peppriga karaktären som kvanne ger.
Perfekt till höstens vilträtter, svamp, korv, ost eller som en ren törstsläckare.
Till hemsidan ››

Ett litet tips. Ta en tur till fjällen och plocka kantareller i fjällsluttningarnas enebackar. Det är ett bra svampår trots sommarens torra väder.

---

Nolia Beer, – vi kommer

Självklart kommer vi till Nolia Beer i höst. Den 19-20 november arrangeras Norrlands största ölmässa med ölprovning, föreläsningar och tävlingar.

Vi lanserar vår Barley Wine  under mässa – om vi kommer överens om hur etiketten ska se ut.

Läs mer om Nolia Beer ››

---

Egen öl…

Vi har haft glädjen att leverera öl med egen label till flera av våra kunder. Nu senast Svabesholms Kungsgård med egen etikett på vår Blond Ale. Brännlands Wärdshus har beställt en helt egen Ale, smaksatt med nässla.
Vill du profilera din restaurang med en egen öl, kontakta Markus på telefon 070-699 52 67.
Svabesholms Kungsgård ››
Brännlands Wärdshus ››

Till vår Facebooksida