Vi vill passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

…och en och annan God Öl.

---

Ett hett tips

Nu i adventstider är det ofta glögg som gäller. För oss som inte är så förtjusta i söta drycker finns det ett nog så gott alternativ. Varm öl. Ta en mörk öl, i vårt exempel använde vi en Winter warmer, värm den till strax över 80 grader. Njut tillsammans med rostade mandlar parmachips, pepparkakor eller dina favoritsnacks.
Parmachips fixar du genom att lägga tunna skivor av parmaskinka på ett bakplåtspapper i ugnen på 150 grader i 10 minuter. Mums!

systembolaget.se

---

Blandad låda

En kund i Umeå beställde en blandad låda via privatimport – och det funkade. Så vill du inte beställa 20 flaskor av samma sort så går det fint att beställa 5+5+5+5 av vårt normalsortiment. Eller 4+4+4+4+4, dvs normalsortimentet och fyra av den aktuella Session Club. Just nu har vi Winter Warmer och Moosegrass. Läs mer om privatimport på systembolaget.se

---

Blond Blonde

Vi validerar just nu en ljus ale med kvanne. En både frisk och pepprig ale som vi tror ska passa bra till sommarens rätter och som törstsläckare. Etikettdesignen är inte helt klar ännu – men den måste väl vara ljus?

Till vår Facebooksida