Pandemin klingar av

...och restaurangerna tar nya tag. Det gör mig riktigt glad både för deras och vår skull. Vi ser att försäljningen mot krogar och matställen ökar igen. Något som varit i princip noll under pandemin. I dag går också första pallen med Påsköl till Systembolagets depå. Om någon vecka ska de också distribueras till våra regionala bolag.

 Markus Falkner

---

Digital provning

den 25 mars

Markus var inledningsvis tveksam till att hålla digitala ölprovningar. Men mellandagsprovningen blev så lyckad att Markus vill prova igen.

Den 25 mars kl 19.00 är det dags igen. Ölen som ska provas är:
Kåtöl IPA
Northern Honey
Mellanmörk lager
New England IPA
Tipsa era vänner och beställ ölen till ert Systembolag om ni ska delta.
Mer info finns på Facebook.

---

Vinterns/vårens lanseringar på SB

Mellanmörk lager började säljas på Systembolaget den 1 februari. Northern Honey med rallaros och honung släpptes i går och en ny Björksav lanseras den 1 april. Påsklagern börjar säljas den 28/3.

---

Must is a must

Vad är väl en påsk utan ägg och påskmust? 500 liter ligger nu i tanken och gottar sig. Nästan slutsålt för leverans till regionala livsmedelsbutiker innan påsk.

Must is a must…

---

Streaplers på Cinderella – andra chansen

Streaplerskryssningarna till Åland ställdes in på grund av Corona. Men de gör nya försök under hösten 2022. Streaplers spelar och vi kränger öl. De kommer också till Storuman helgen efter midsommar – Dansgalan återuppstår efter två år med Corona.

---

Vårens mässor.

Vi kommer att delta på två mässor under våren:
Smakmässan i Ö-vik • 6-7 maj
Nolia Beer Luleå • 27-28 maj

Dessutom återuppstår Dansgalan i Storuman efter Coronauppehållet. Där kommer Streaples att delta både med musik och öl. I sommar finns vi på Åsele marknad med Northern IPA och Kåtlager.

---
---
Till vår Facebooksida

Dela gärna våra inlägg på Facebook. Då blir vi glada.