Full fart

Det var ett tag sedan det förra nyhetsbrevet. Men vi lovar att bättra oss. Det har varit en intensiv period i början av året. Både med att komma överens med vårt nya bryggsystem och den nya buteljeringslinan som installerades under januari.

Nu är lagret återigen välfyllt inför våren.


Per Gunnarsson, Roland Nilsson,
Markus Falkner & Duncan Kemp

---

Glad Påsk

Nu ser både vi och tuppen fram emot en fin påsk. Kåtöl Påsköl finns på Systembolagen i Västerbottens inland och går att beställa till ditt lokala Systembolag. Beställningsnummer 35752.
En mörk lager med maltig smak med inslag av kavring, torkad frukt, sirap, nötter, kaffe och pomerans, enligt Systembolaget.

 

---

Markus online

När det inte går att ha ölprovningar på restauranger får vi fixa det på annat sätt. Här har Markus After Work  med teknik-konsulter från Rejlers.
– Jättekul, jag blev tillfrågad om jag kunde ha en ölprovning på deras digitala After Work. De var uppkopplade från olika platser i hela Sverige. Vi provade Streaplers lager, Hjortron-Ale, Northern IPA och vår Stout. Det funkade även om jag föredrar att ha ölprovningar på det gamla vanliga sättet, säger Markus

---

Blå bärs

En av vinterns nyheter är vår Folkale, en rejäl folköl med en tydlig smak av blåbär. En riktigt fräsch måltids- eller sällskapsdryck som säljs i många ICA- och COOP butiker i länet.
ICA: Hemavan, Vilhelmina,Storuman, Lycksele
COOP: Tärnaby, Bjurholm, Teg, Vännäs, Stora Ersboda, Stora Tomtebo, Gunnarn, Storuman, Lycksele

---

En eldig lager

Under pandemin så söker vi nya möjligheter. En av dessa är öl med egen etikett till företag. Den senaste i raden är FIREBEER. En lager till Glödbädden, som tillverkar och säljer FIREBOX, en portabel eldstad som först utvecklades i Storuman.
Glödbäddens hemsida >>

Är ditt företag intresserad av en egen öl, hör av er till Markus, 070-699 52 67.

---
---
Till vår Facebooksida

Dela gärna våra inlägg på Facebook. Då blir vi glada.