Öl- och Whiskymässa i Tärnaby

Nu närmar det sig. Lördagen den 13 april arrangerar vi en öl- och whiskymässa på Tärnaby Fjällhotell. Vi slår upp portarna kl 13.00 och håller på fram till midnatt. Du kommer att hitta många spännande smaker från regionala (och några längre bortifrån) bryggerier och destillerier.
Bland andra Myken Destilleri från den lilla ön Myken i norska Atlanten. Läs mer om Myken ››
Vi publicerar löpande vilka som kommer att delta på vår Facebook
 ››

---

Vi brygger Kåtöl för fullt

Vi har förmånen att få brygga Kåtöl, ett Lyckselebaserat varumärke som säljs både via restauranger och Systembolaget. Kåtöl finns i tre versioner, en Pale Ale, en IPA och en lager. Vi har alla tre leveransklara till restaurang och hotell. Privatpersoner kan köpa Kåtöl Pale Ale på bolagen i  Lycksele, Storuman och Hemavan från och med april månad. IPA kommer i maj och Lager anländer i sommar. Det går även att beställa direkt från Systembolagets depå.

---

Prova öl

Vi gör ofta ölprovningar, både stora och små på pubar och restauranger i Västerbotten. Både stora och små grupper. Är du nyfiken på hur du kan använda ölprovning som ett verktyg i din verksamhet? Ring Markus, 070-699 52 67.

---

IPA - på Systembolaget

Från och med maj kommer vår IPA finnas på Systembolagen i Hemavan och Storuman. Det går även att beställa direkt från Systembolagets depå. 
Vår IPA är en "snäll" IPA som är smaksatt med kvanne. En storsäljare bland våra restaurangkunder. Ska bli spännande att se vad Systembolagets kunder tycker.
Till hemsidan ››

---

RIPAN som försvann

I höstas bryggde vi en IPA som vi smaksatte med innehållet i krävan från ripor. Naturligt syrade björkknoppar. När den här batchen blev leveransklar så försvann den i ett kick till några få restauranger. Vi har kvar råvara till någon eller några bryggningar till. Så anmäl gärna ditt intresse om du vill ha en unik öl i ditt sortiment.

Till vår Facebooksida